tisdag 14 december 2010

Röse rasar med rätta

-- Men herregud vilket omslag, det kan inte ha gjort Eva Röse glad, sa jag till Oscar häromdagen i mataffären när vi kom fram till kassan och såg kvällstidningarna.

Man måste vara kvällstidningsredaktör för att inte redan vid första anblicken koppla samman rubriken i feta versaler med bilden på omslaget till Aftonbladet Söndag. Men alla vi andra gjorde det.

Eva Röse var mycket riktigt inte det minsta glad.
 
-- Som du förstår anser jag söndagsbilagan vara ett smärre rekord i äcklig rubriksättning, var Eva Röses kommentar till Dagens Media.

Erika Scott, redaktör på Aftonbladet Söndag, beklagar och säger att hon förstår Eva Röses ilska.

-- Vi tyckte att det var tydligt att det inte var Eva Röses citat, utan en annan kvinna. Nästa gång får vi vara ännu tydligare och tänka ett varv till, säger Erika Scott till Dagens Media.

Det säger du. Klen tröst för Röse.

2 kommentarer:

jossan sa...

Håller med. Tänkte precis samma sak när jag såg löpsedeln. Spelar ju ingen roll att man fattar att det inte gäller henne, ovanligt osnyggt ändå...

Laks sa...

Så jävla taskigt gjort av aftonbladet.. sluga jävlar det där asså X) stackars röse, kan fatta att man blir besviken.. hon hade ju typ dessutom gått med på intervjun efter att ha blivit tjatad på ett bra tag.. så när hon äntligen går med på en intervju så händer detta liksom X) surt