fredag 15 maj 2009

Medias EU-valbevakning är godtycklig

Ena dagen Fi, andra så. Media är inte konsekventa i sin rapportering inför EU-valet. Senast imorse läste jag med förvåning i DN hur Sverigedemokraterna och Piratpartiet fick uttala sig om klimatfrågan (!), tillsammans med de etablerade partierna.

Också Veronica Svärd upprörs över hur Fi utesluts från att redovisa sina ståndpunkter, medan Sverigedemokraterna och Piratpartiet gärna får tycka till.

"Den ena dagen granskar de Feministiskt initiativs närvaro i Europaparlamentet, eftersom vår Fi-medlem Maria Robsahm haft hög frånvaro pga sin egen och sin sons sjukdom. Nästa, nästa och nästa dag och senast idag väljer man att inte redovisa Feministiskt initiativ som ett alternativ i EU-valet. Vi som passande nog uttalar oss i klimatfrågan idag när Miljöpartiets kongress drar igång (klimatsmart kräver nämligen jämställdhet!). DN väljer att ha med

Vilken tur att det finns sociala medier! Läs mer om vad Fi tycker och vill på facebook, qruiser, twitter och se våra filmer på YouTube. Se även hemsidan för mer information.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skall en myra ha lika mycket uppmärksamhet som en flock elefanter? Fi har ju få väljare och skall ha litet utrymme.

Ps. 28 år och PR-konsult?
Skulle aldrig hyra in en så
ung person. Ds.

Rabiatfeminism sa...

Är det inte fantastiskt att så många bloggkommentatorer har hoplöst svårt att skilja på sak och person?!

Vad i herrans namn har Johanna Looks ålder och yrke med innehållet i hennes blogginlägg att göra, John? Och vad vet du om hennes kvalifikationer?

Det är mycket talande med män(niskor) som har sådana uppenbara behov av att förminska och förlöjliga meningsmotståndare. Men det faller bara tillbaka på dig själv.