måndag 13 september 2010

På onsdag vet vi vem som förtjänar att vinna valet

På onsdag är det fyra dagar kvar till valdagen och då bjuder Verket Debatt och Dagens Media in till diskussion på Kåken om vilket parti – eller block – som egentligen förtjänar att vinna valet.

"Det handlar inte om ideologi, utan om strategi. Inte om vem som har rätt – det handlar om vem som har sagt det på rätt sätt. Årets kampanjer, utspel, snedsteg och eventuella fullträffar utvärderas av vår panel" skriver de i inbjudan om panelsamtalet som Natalia Kazmierska, reporter på Stockholm City och krönikör i Aftonbladet, leder.

Jag ska sitta i den där kloka panelen som förutom mig också består av Sanna Rayman, ledarskribent Svenska Dagbladet, Anna Serner, VD Tidningsutgivarna och Pelle Strandberg, pr-konsult Strandberg Haage. Kul att få sitta och tycka i så fint sällskap.

Verket Debatt är en del av Pressklubben Verket och arrangerar en gång per månad debatt kring aktuella ämnen inom journalistik, media och samhällsfrågor. Pressklubben Verket hette tidigare Pressklubben Desken och kallar sig "en oberoende förening med målet att erbjuda en social arena för en ung och pigg debatt kring journalistik, media och samhällsfrågor".

Det är öppet, gratis och debatten börjar 18.45. Kåken är bakficka till R1900 och ligger på Regeringsgatan 66.

Inga kommentarer: