fredag 27 juli 2007

Aarons väg till äktenskapet

I det sista inlägget innan jag går på en veckas semester (nåja, jag ska ju flyga, till Samos) tänker jag slå ett slag för Aarons bröllopsblogg. Aaron är en vän och före detta kollega till mig som nu gör en slags The Bachelor fast live, on-line och i realtid. Typ. Fast utan ett castingteam som plockar fram tjejer. Antar jag. Så här skriver Aaron:

"På sista tiden har jag känt att jag har saknat två saker. Ett mål och en fru. Nu är det dags att slå ihop de två sakerna till en. Mitt mål är att skaffa mig en fru."

Han saknar tydligen en fru* något väldeliga för han har gett sig själv ett år att hitta en kvinna att gifta sig med. Om man bara har ett år på sig är det inte läge att vila på sina lagrar. Alltså går det snabbt framåt. Idag träffade Aaron en bröllopskonsult:

"Det var ett spännande möte, där vi diskuterade allt från vad jag tänker mig i pris kontra 'klass' på vigselakten, festen och förberedelserna. Jag kan konstatera att det jag vill åt kostar ganska mycket, och jag vet inte än vad jag är beredd att välja bort för att gå ner i pris. Om jag ens vill göra det. Gå ner i pris alltså."

Följ Aarons väg mot äktenskapet inom ett år! Det tänker i alla fall jag göra.

* För den tjej som blir nyfiken på Aaron har jag hans nummer. Bara hör av dig.

3 kommentarer:

Enannan sa...

Det var den skönaste utmaningen jag hört om på länge! Detta kommer jag att följa.

Ha en underbar vecka i Grekland. Jag hör av mig efter Italien så får vi uppdatera oss.

Kastrullis sa...

Det är roligt - den bloggen dyker upp överallt! Det lär inte bli så svårt för honom att hitta någon - och om problemet skulle kvarstå kan han få låna min bok hur man blir fru inom två veckor.

Tack för igår - jag bloggar fina saker om er nu. :)

Märtha sa...

Jag vill gärna gifta mig:)